I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, April 15, 2011

follower aku sejuta

err..kalaulah blog aku pemes macam  Air Asia, teringin jugak aku nak buat contest, segmen semua semua tu..lagi satu buat blog review, bagi hadiah

perghh, cool giler plk..macam legend jer rase

=======================

*tutup mate dan mule berangan ~~

perghh, dah sejuta follower aku!!! haa, nilah manusia bertuah yang akan direview blognye sempena hari bertambahnye follower aku yang ke sejuta..

jeng jeng jeng!!!


owner blog
die ni tak suke explain pasal diri die..aha

======================

ini belog dier

======================


  • loading cepat - err, gune handphone lambat kot -
  • blog menarik
  • pengisian tu korang judge senirik - nafsu lain lain kan -
  • lagi satu . . . . 

======================

"ieman!!! bangun semayang!!!"

tibe tibe suare puan emak memecah kedasatan angan angan aku..

- aha, rupenye sampai tertinggal maghrib aku berangan punye pasal, siap ade air air yang basi lagi tu..kompom tertidur ni.. -

+insyaallah esok sejuta r follower aku+

4 comments:

waN Mohd Salim said... [mantul tipuan ini]

salam tuan .. saye menjajak tuan dalam bloglist saye

http://www.penulissenja.com/2011/04/jom-join-bloglist-penulis-senja.html

join La tuan kalau sudi

azrijohan said... [mantul tipuan ini]

yok join:

http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

NuReLLe said... [mantul tipuan ini]

ahaha...aminnnn :)..confirm esok trus sejuta...

cantekk said... [mantul tipuan ini]

cita2 tinggi,,bagus2... ;-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...