I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, April 12, 2011

tawaran ke IPTA!!!!!!!!!

sambil menyorong beg pakaian beroda ala ala tersingkir Akedemi Fantasia, hati aku diterpa rasa sayu..beberapa minit lagi aku akan memulakan hidup baru sebagai mahasiswa di sebuah institusi, jaoh dari mak, ayah, family dan rakan rakan segulian aku..

========================

ahakz..bahasa macam nak menuntut dekat Jordan kan??

sebenarnye aku baru diterima memasukkan diri aku ke UBM UNIVERSITI BLOGGER MALAYSIA )


========================

orientasi???

minggu yang indah, leyh kenal membe membe baru..

- dewan senyap secare tibe tibe -


mule mule


nilah dia!!!


========================


2nd


aku bangun memperkenalkan diri..nama aku Iemanizam dan aku penunggu untuk blog aku yang bernama Pemimpin Penipuan

3rd

aku start berblogging tengah bulan due tahun 2011..mule tulis dengan Merangkak 


4th

dasarwarsa kini dunia blog semakin maju..tapi tak gune kalau cume pentingkan traffic dan followers..seriously lagi best biler org datang singgah bace citer yang aku tulis, then respond yang die bagi tu macam baru lepas dapat beriban riban RM

5th

institusi pengajian tinggi maya ni dasat..kire macam sekolah suzuran (crows zero) , tapi versi maya dan untuk bloggerslah..best, leyh padatkan jadual kelas yang longgar longgar, dan opkoz ade ruang untuk aku mencapap dan menunjukkan ape yang aku ade..aha - macam good good kan?? -

=========================

setel orientasi dah weyhh..

apa lagi?? meyh r daftar..leyh sambong borak dalam dorm kolej pulak..*blogger sekarang tak suka entry panjang panjang..

8 comments:

cantekk said... [mantul tipuan ini]

owh oke, tgu kt jadik mahasiswa..
hihi

topimagine said... [mantul tipuan ini]

hahaha.. same la ... aku pon dh jadi mahasiswa Uni ni :)

NuReLLe said... [mantul tipuan ini]

bila bole grad ni???:P

iemanizam said... [mantul tipuan ini]

jom jom cantek..

aku follow hang lah ni topimagine

grad bile dah bosan lah elle..heee
err *kott

JAMALUDDIN ABU BAKAR said... [mantul tipuan ini]

ziarah sini...gud luck ye..semoga grad dengan success..hehe..

sape2 nak exchange banner ngan link..boleh la PM jamal ye..:-)

INI BLOG JAMAL

nur ikhyar dee said... [mantul tipuan ini]

eh sapa2 pun boleh ek?

iemanizam said... [mantul tipuan ini]

blogger lah ikhyar..

wukey bro

Nizam said... [mantul tipuan ini]

nizam datang singgah dari UBM.. :)
jemput ke blog nizam yer. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...