I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, July 26, 2011

#1 ReBloOst - list gadis macam shit

Assalammualaikum


Well, seperti yang abang dah janji, semalam kita kutuk kaum laki dengan List Lelaki Suck..hari ni kita nak reveal ape yang bad-ass sangat ngan gadis ni..macam good-good je

Tiada sifat dengki or hangin ngan sesapa..cuma nak korang sedar bahawa dunia ini masih banyak masalah..ekonomi, sosial, drugs & etc..eh..cubaan bunuh diri juga satu masalah


Ni list gadis sucker yang takde life 




  1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril
  2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?
  3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau
  4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak
  5. Kau kerek bila kau makan kat fast food ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying bodoh
  6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew T___T'
  7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau nak senggama sangat g rumah tumpangan
  8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 
  9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'
  10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'
  11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun
  12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau
  13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang
  14. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'
  15. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi
  16. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot
  17. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan? 
  18. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway
  19. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau
  20. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat tahi ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun KB Mall..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau



Sakit kepala woo pikir korang punya perangai ni..sampai bila korang nak sedar eh? baca 3 4 kali..konfem kau berubah..kalau kau ni jenis terang hati lah..ni realiti ni..abang tak cakap sembarang..gadis kena akui point ni semua ada dalam diri seorang gadis..maybe bukan kau, tapi kawan kau, mak kau..asal kan gadis..tak payah nak cakap abang salah ke hapa, kau tengok sekeliling je kau tahu


Sapa-sapa tak setuju ngan point abang cakap..ajukan di ruang komen..abang sedia nak bahan korang








Dari aku - #1 reBloOst aku ni aku amek entry dari abang zam, the famous abang..tipulah kalau ade yang tak tahu blog ni..entry asal ni dah ade beratus komen pun sebenarnye..disamping nak tumpang famousnye, aku rase ramai blogger baru yang tak tahu pasal entry ni..Lol..


p/s : more to come..sebab aku memang tak banyak idea..aha

2 comments:

yad'z said... [mantul tipuan ini]

eh2.. kalau dah masuk mak bukan kategori gadis.. heheheh.. =P

Nurul Afifah said... [mantul tipuan ini]

one thing yg syg la kan. girls mcm ni aku xrasa reti nak bkk blog baca post nih.
demm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...