I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, July 30, 2011

#3 ReBloOst - website singapore kene hack !

assalamualaikum

Baru2 ni Malaysia baru je kalah dengan Singapore dlm kelayakan ke Piala dunia 2014 Brazil... Tp Kecohabes dpt info yg hacker dari Malaysia iaitu M43L Tro0p3rs telah hack web Singapore..Sedikit gambar berada di bawah nih.. Aduyai.. Mmgla kita kalah,tp xperlulah nak hack web Singapore tu.. Siap ada gambar safee sali n lagu yg kurang enak didengar..huuu...Korg bleh tgk web tu kat link sini !








==================


tadi tengah tengah blogwalking aku terjumpa blog ni ==> kecohabes, memang tak cerita banyak aku terus follow sebab aku suka entry yang aku ReBloOst balek ni..untuk yang tak tahu, ReBloOst ini adelah projek ReBloOst aku..


p/s : aku pun tak tahu nak marah ke nak bangga dengan hacker ni..tapi aku suka lagu yang ade tu..aha

4 comments:

KecohAbes said... [mantul tipuan ini]

tq letakkan skali credit..sama2 kita share.. :)

azrijohan said... [mantul tipuan ini]

muahahaha,.,
sama la entri kito

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/hacker-malaysia-godam-laman-web.html

alif haris said... [mantul tipuan ini]

hahaha .. pdn muke

Amirul Amin said... [mantul tipuan ini]

bagus2!!hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...