I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, February 9, 2011

mimpi

kind of
aku nampak die malam tu..lawa giler la shiak..dalam busana purple dengan sedikit kaler pink,perghh..cukop untuk meluluh kan hati aku..kompom la,sebab aku memang da lame suke die..kalo die pakai baju balut nangka pun aku kate lawa..tapi sumpah doe die lawa giler..
aku bukan tak nak tegor die waktu tu,aku nak sangat..aku bukan takut,aku tau die xmakan orang,sebab die takut gemok..tapi aku tetap tak boleh tegor dia..sebab,semua tu cuma ape yang aku wujudkn dalam kotak imaginasi aku jerr..
 
sedeyh

dah lame jugak la rasenye aku tak jumpa die neyh..rasenye 5 tahun lepas,time kiteorang kumpul ramai2 nak amek keputusan spm kt sekolah dulu tu la kali terakhir aku melihat die..aku sedeyh..aku da lupe macam mane cantiknya die hari tuh..tak macam cerita cerita romantik dekat dalam layar perak atau layar kaca tu,kalau bab2 macam neyh kompom ade playback,paling bangsat pon playback hitam putih..

macam biase,hari2 aku mesti nampak die dekat satu ruang dalam hati aku..macam biase jugak tiap kali aku nampak die,mesti dalam keadaan mate aku terpejam..bile aku buka je balik mata aku,semua jadi normal,aku tetap aku,dia tetap satu mimpi..

bukannya dia tak tahu aku betul2 cintakan dia,dia cuma tak mahu untuk tahu..mungkin bagi dia satu mimpi ngeri untuk tahu aku jujur mencintai dia..

terkejut giler aku,tetibe jeh baru kejap tadi die text aku n ajak aku jumpa..time tu memang dalam kepale hotak aku da pikir macam2 daa,die nak kenal kan boypren die dengan aku ke?die nak soh boypren dia pukul aku ke?nak pulangkan barang aku ke?kene paksa jumpa ak ke?kan?yea la,die pernah kata dia xmungkin mencintai aku..diulang yea,TAK MUNGKIN MENCINTAI AKU..
tapi aku ikut kan jela..


pada hari yang berbahagia itu aku dengan lengkap pakai agak smart2,salam mak ayah,mintak maap semua,pegi la jumpa dia..tu la kali pertama aku rasa happy giler hidup aku..kulu kilir aku jalan ngan dia..sampai la aku da xtahu kat mane nak pergi lagi,tetibe aku nampak ada iras iras mini cooper laju datang kearah dia..nak jadi hero punya pasal aku tolak dia dan ganti kan dia kat laluan mini cooper yang laju tuh..zaaasss,sekali langgar jeh aku da tak dapat rasa semua anggota badan aku..sakit sangat..


time tuh aku carik die,kiri kanan,die daa tak ada..aku ingat kan dapat la aku abiskan saat saat terakhir aku kat pangkuan die..hurmm..takpe la,atleast aku bahagia sangat sebelum semua neyh jadi..tiba tiba semuanya gelap untuk aku..
bile aku sedar aku kat hospital..mak bapak aku semua ada kat sebelah aku time tuh..diorang kate aku koma..alhamdulillah aku masih hidup walaupun separuh lebih dari anggota badan aku dah mati..tapi takde sape pun bagitahu aku dia,satu2nya pompuan yang aku cinta tuh dah pergi untuk selama lamanya..

bila aku tanya,orang kate dia mati sebab kene langgar lori..time tu aku rasa da seluruh jiwe dan badan aku mati..sebab aku la yang tolak dia time tuh..kalau la aku tahu macam ni jadinya,lebih baik biarkan aje mini cooper tuh yang langgar die..aku bkn jeh da buat dia mati lebih tragis,tp aku juga yang bunuh dia..walaupun semalam dia cuma dalam persalinan serba putih tanpa sebarang jahitan,dia tetap masih paling cantik dimata aku..dan hari ini,aku takut untuk menutup mate aku seperti selalu..aku bukan je takut melihat dia seperti selalu didalam mimpi mimpi aku,tp aku jugak takut tidak lagi dapat melihat dia

p/s:picture credit to google
       cerite xde kene ngene dengan yang terasa atau tidak terasa


6 comments:

I do I need Iman said... [mantul tipuan ini]

heyt, best! buatlah novel.=)) keep it up.

ieman said... [mantul tipuan ini]

ahaha..ngarut ja

I do I need Iman said... [mantul tipuan ini]

ngarut ape, best kot. hish wat jelah.mngade.

syairahmohdanuar said... [mantul tipuan ini]

haha.lawak lah! xD buat lagi buat lagi!

ieman said... [mantul tipuan ini]

lawak ehk??ngeeng

PUTERI SALJU said... [mantul tipuan ini]

perghh... terbaik r nizam... cite ka ke ape nih..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...