I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 28, 2011

5+8 = nuffnang tips

care aku macamlah yang datang hari2 kat blog aku ni beriban riban kan..takdelah, aku cume nak kongsi ape yang aku baru cube dan ape yang bloggers lain amalkan..

======================

mule mule 5 step ringkas supaye iklan nuffnang tak segan hari hari keluar dekat blog


1ST STEP
login account nuffnang


2ND STEP
click dekat blog manager


3RD STEP
click update survey


4TH STEP
dekat 'update survey' tu section number two and soalan keenam, tandakan semua produk


5TH STEP
click submit


========================

lepas tu 8 care cube buat duit dengan nuffnang


SATU
iklan nuffnang di bahagian PALING ATAS blog anda sebagai penyambut tetamu

DUA
dapatkan status membership GLITTERATI




TIGA
lebih baik diletakkan pada blog yang memfokuskan pada perkara tempatan, seperti mengenai gosip atau makanan

EMPAT
jadikan lebih mesra SEO untuk menarik lebih traffic

LIMA
jangan letakkan iklan ditempat paling BAWAH

ENAM
boleh lakukan percubaan dengan letakkan iklan nuffnang anda, gunakan peletakan yang betul


TUJUH
gunakan INNIT sebagai medium dengan menghantar post post ke situ


LAPAN
guna iklan CPM daripada iklan CPC


NUFFNANG XCHANGE WIDGET PUN BOLEH MEMBANTU SEBENARNYE
=====================


P/S : yang dah tahu DIAM, aku tulis untuk aku

4 comments:

~Arif~Asyraf~ said... [mantul tipuan ini]

ho3... bijak2 la pic ni..

nk lg lawa sini
http://syok-blogger.blogspot.com

feyus said... [mantul tipuan ini]

info yg sgt bagus. time kasih tuan rumah.:)

AMMAR YASIR said... [mantul tipuan ini]

bagus tips ni

iemanizam said... [mantul tipuan ini]

sama sama..dapat pun dari org..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...