I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, March 25, 2011

mainan budak zaman sekarang

aku ingat lagi...

ahaa..salam ape semua tade,tetibe je aku ingat lagi en??


Assalamualaikum!!!!


======================


zaman aku dulu mainan semua yang baik2 jeh..kalau yang outdoor tu ade teng teng,konda kondi,baling selipar,nyorok nyorok,masak masak,kahwin kahwin,main perang perang guna senapang kayu yang buat sendiri tu..la ni tak tau lah ade lagi tak budak budak yang nak main mainan yang macam tu..silap silap yang main pun segan nak mengaku..

aha..silap lah!!!!

seronok pulak main semua semua tu..lagi lagi yang main kahwin kahwin tu..ngeng!!

yang ni konda kondi!!!

main ni lak lukis atas tanah..baling batu..aku menang..aha


=======================


kalau yang indoor pulak biase budak budak sezaman dengan aku ponteng sekolah pegi cyber cafe lah..tapi time tu ape porno jadah semue tu kitorang tak tau lagi..yang kitorang tau tak pegi sekolah,main game..aha..heaven giler..rase macam dapat 5A UPSR je perasaannye..itu jam layan game power rangers,abang mario,lumbe2 kete sama itu counter strike pun dah boleyh idup dah..tade macam budak budak sekarang ni punye game..

admire giler aku!!!aha


=======================


sekarang ni dengar cerita dalam game pun dah boleh berzina bermaksiat..bunyik macam best kan??

pale tohak hang!!!!!

game untuk release tension patutnye..dah jadi tempat untuk melampiaskan napsu lak..


=======================


tapi care nak mainnye senang jeh..meh sini aku ajar..sape yang main game ni cuma kene mengorat watak watak animasi yang ade dalam game ni..kuar pergi dating,ambik hati mak bapak watak watak animasi dalam game ni,lepas tu dapatlah beranjang dengan awek awek kartun dalam game tu..aha..tau lak aku kan..chittt!!!aku tak pernah main lah..surat khabar yang kate..

haaaa!!!teringin kan?baik tak payah lah..bukan leyh dapat baby comel2 pun..damn dude!!!ape rase??


=======================


antare yang dirampas : sumber : harian metro..

menurut sumber game ni dari jepun..no wonderlah..aha..aku pun tak paham lah ape motif diorang diorang ni cipta game2 macam ni..merosakkan kepale kepale budak budak mude jeh..patutlah tsunami dekat jepun..

there are many things in your life will catch your eye..
    but only afew will catch your heart..

12 comments:

Tuan Muda Naim said... [mantul tipuan ini]

tentacle porn

hawiz said... [mantul tipuan ini]

rindu nk jd budak blk..huhu

Alia Natasha said... [mantul tipuan ini]

haha , suka maen gem baling selipar tuh :)

| cik azeya | said... [mantul tipuan ini]

sy suke men super mariooo. hahaha

AesyaZealous said... [mantul tipuan ini]

tetibe rase diri ini terlalu kasihan sbb tak pernah main konda kondi..mainan apekah itu? ahhahaha

Aisya J said... [mantul tipuan ini]

suka main ting ting! hehe :D

ieman said... [mantul tipuan ini]

best enn mario??hero ksygn tu..tak ramai g nak main semua ni..semua main cam tuan muda naim jee

June Flizzow said... [mantul tipuan ini]

kalau nak di banding kan , permainan dulu lagi best dari sekarang tau :)

nur amalina bt athman said... [mantul tipuan ini]

review ur blog :)

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/03/pemimpin-penipuan.html

ieman said... [mantul tipuan ini]

betul tu june..tapi tak semua pikir macam june..kan??

tq2 amani..da usha..hee

diyan said... [mantul tipuan ini]

haha , kalau besar mcm nih pom boleh lagi kan main ieman ? haha

ieman said... [mantul tipuan ini]

boleyh lah diyan..pe salahnye..ajaj ramai2 g meriah..cam hari keluarge je jdnye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...