I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 28, 2011

cerita artis malaysia

aku ni tak adelah pandang hina sangat dengan artis artis malaysia ni..sebab bagi aku bakat diorang ni sama je macam artis artis world class yang lain, cuma mereke tak bagitu bernasib baik kerana bakat mereke hanya terperuk di dalam malaysia ni aje..

aku cuma akan terkejang bile tengok yang macam ni

=======================

lampu digelapkan...

5

4

3

2

1

======================

hurmm..speechless

taleyh besar lagi mulut tuh??

baru perasan beze ketinggian org asia dengan eropah

owhh..okay

tak kene tu derr..

kenduri shiak mamat tinggi tu..

"just give me a call!!"
=======================

AMACAM!!!


kedudukan tangan dan anggota anggota badan yang lain menggambarkan segala galanya!!!!

2 comments:

pRiNCe said... [mantul tipuan ini]

nice...entry...:)
thnx tau datng melawat...:)

awak dah join contest cabutan bertuah kat blog sy??

hanis said... [mantul tipuan ini]

ni xde keje da ni..haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...