I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, March 30, 2011

pandangan wanita : siri abang handsome / abang tak handsome

bagi wanita..

kalau abang handsome pendiam..
wanita akan kate "wooww, cool giler mamat tu"
tapi
kalau abang tak handsome pendiam..
wanita mesti kate "citt, perasan baguslah tu"

kalau abang handsome buat jahat..
wanita akan kate "it's okay, biasalah tu..nobody's perfect"
tapi
kalau abang tak handsome buat jahat..
wanita mesti kate "padanlah, muke pun dah macam pecah rumah"

kalau abang handsome tolong wanita yang sedang diganggu..
wanita akan wink wink sambil berkate "wah, macho giler, macam hero filem"
tapi
kalau abang tak handsome yang datang tolong..
wanita mesti kate "nak jadi herolah tu, silap haribulan yang tadi tu kawan die"

kalau abang handsome dapat awek cantik macam avril lavigne..
wanita akan kate "sepadan sangat, macam kucing digilis lori"
tapi
kalau abang tak handsome punye awek pulak lawa..
wanita kompom kate "kesian awek die kene ubat guna guna"

kalau abang handsome ditinggalkan kekasih..
wanita akan kate "awak, jangan sedih..kan saye ade.."
tapi
kalau abang tak handsome pulak kene tinggal dengan awek die..
wanita akan terdiam sambil senyum jahat -dalam hati- (patutlah pun)

kalau abang handsome sayang binatang..
wanita akan kate "halus perasaannye, penuh dengan kasih sayang"
tapi
kalau abang tak handsome yang penyayang dengan binatang..
wanita kompom kate "sesame family memang harus saling menyayangi"

kalau abang handsome bawak BMW..
wanita kan kate "matching giler, dasat luar dalam"
tapi
kalau abang tak handsome lah yang bawak
wanita akan kate tanpa pandang pun "bosnye mane bang?"

kalau abang handsome menuang air ke gelas wanita..
wanita tu akan kate "dahlah handsome, gentlemen pulak tu"
tapi
kalau abang tak handsome yang tuang
wanita mesti kate "naluri pembantu, memang macam ni"

kalau abang handsome menangis bersedih hati..
wanita akan kate "its okay, let it go..i can be ur shoulder"
tapi
kalau abang tak handsome yang meraung..
wanita pasti kate "lelaki ape ni kuat nangis? ke, pondan??"

======================

got the difference?
dapat perbezaannye?

6 comments:

Alia Natasha said... [mantul tipuan ini]

awak handsome meyh :P so awak selalu cool

Nurnadrah said... [mantul tipuan ini]

eh..tak semua pompuan cmni..kadang yang ensem tulah pompuan kate "mentang-mentang ensem,jage air muke la tuh,kool konon,poyo"..hehe..

ieman said... [mantul tipuan ini]

ahaha..yea lah tu alia..

tu kalau pompuan tu mmg nyampah nadrah

hawiz said... [mantul tipuan ini]

kah3..sengal..aku suka giler..gelak sakan bce..

topimagine said... [mantul tipuan ini]

macam mane tahap keenseman seorang lelaki tu ek.. hahaha.. subjektif :)

I do I need Iman said... [mantul tipuan ini]

amboi lawan tokey. tup tup tgk3 dah flwer 79. makk ai. tercabar eden. haha. untglah ade broadbandd.~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...