I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, March 3, 2011

aku..awek blonde..sepuluh hinggit dan giant

hari hari minggu macam neyh memang bosan kalo duduk teperap jeh dekat rumah..lagi lagi kalo rumah tuh tak berpuaka..perghh..mau giler rasenye..cakap dalam hati banyak banyak pun tak gune,bukan ade sape sape dengar pun..aku pon terus sarung seluar dengan baju yg tersangkut dekat dinding dan dah 5 hari tak basuh tu..dah siap ala ala hensem sikit,pelan pelan aku bukak langkah seribu pegi perpustakaan awam..siot punye anjing,aku yang hensem hensem gini dikejarnye..kalo slow takpe,ni slow sikit je dari ferari..sampai je dalam perpustakaan tu aku terus amek port betol betol dekat bucu perpustakaan..so that aku boleh jumpa hantu pulak lepas ni





                                                                ****************



kalau bukan sebab nak exam minggu depan memang tak terpikir aku nak lumba lari ngan anjing "jinak" tuh tadi semate mate sebab nak sampai dekat perpustakaan ni..akibat terlalu dibuai dengan fakta fakta dan perkataan perkataan indah yang dikandung oleh buku buku aku ni,aku pon kebosanan dan mule melebarkan kuase wifi yang aku ade untuk mencari mangsa kebosanan aku..low jugak lah coverage aku time tu,mane tidaknye,headbanging aku berzikir ngantok punye pasal..sempat jugak aku dapat due tige hidayah dari mimpi aku..kejap kat mesir,kejap kat merika(USA)..tengah sedap sedap aku layan mimpi mimpi mainan tidur aku tuh tetibe aku rase macam gempa bumi  berukuran 10.0 skala ritcher..yang peliknye aku sorang je yang rasa,sebab aku tak dengar pun suare suare sumbang yang menjerit jerit..biaselah,kalo tempat tempat mulia macam perpustakaan ni memang selalunye dipenuhi oleh golongan golongan hawa ni..dan golongan golongan ni jugaklah yang dikurniakan dengan suare suare bernada seperti azlan n the typewritter..



                                                                *****************



aku terjage jeh aku nampak de satu mamat berukuran lebih kurang giant baru lepas melintas belakang aku..ni tak lain tak bukan mesti siku die yang lebih kurang saiz due peha aku la ni yang menyodok kepale aku yang tengah tido tadi..tengok kepade tuannye badan tuh memang patut lah gempa bumi yang dihasilkan sampai macam tuh sekali..kalau bukan sebab aku nak sambung study balik memang aku dah tibai dah mamat giant tuh..ngeee..aku pun dengan penuh beriman memaafkan mamat giant tadi tuh..untuk mengelakkan aku mengantok lagi,sambil sambil study tuh aku dengar lah ikim.fm fly fm..



                                                                ******************



ade dekat 3 jam jugaklah aku lepak dekat perpustakaan tu untuk melengkapkan syarat diminggu minggu exam ni..mungkin disebabkan niat murni aku pergi belajar dekat perpustakaan hari tuh aku terusha satu awek cun ni..muke ala ala minah saleh..rambut blonde lurus smpai pinggang..perghh..tak pasal pasal aku terbayang mase depan aku pulak..memang tak berkelip mate aku usha awek tu dari pintu masuk perpustakaan tu sampailah dia port betul betul dekat depan aku..aku pun tak perasan berapa lame aku usha awek tuh..aku sedar sedar jeh dah berair air mate aku,macam menangis..lame sangat lah tu aku tak kelip kelip agaknye..



                                                                ******************



tengah aku merancang mase depan aku dengan awek blonde tadi tuh tetibe pemandangan indah aku dirosakkan dengan melintasnye giant tadi tu didepan aku..menambahkan lagi menyirapnye darah kejantanan aku ni bile giant tadi tu terus pergi dekat meje bakal isteri aku,awek blonde tu..berbekalkan deria keenam aku,aku tau mamat giant ni nak buat bende bende tak elok dekat bakal isteri aku ni..dengan niat nak mengorat,menyombong,menghero dan membalas dendam,aku pun terus melangkah dengan yakin untuk pergi sound mamat giant tuh..macam macam cerite romantik yang bertayangan dalam otak aku time tuh..

sampai jeh aku dekat meje awek tuh aku terus bersuare,"alo brother......."belum sempat pun aku teruskan dialog dialog aku,aku dengar awek tadi tu gelak gelak sambil menggedix panggil mamat giant tadi tuh sayang..itu jam terus berselirat urat urat dalam otak aku..berpeluh peluh dahi,dalam baju,sampailah dalam seluar..ape aku nak buat ni??cinabeng betul..pehallah mamat giant dengan awek blonde ni boleh ade affair pulak..



                                                               ******************



tengah tengah semuanye bergerak perlahan macam dalam cerite wanted tu,aku jatuhkan sepuluh ringgit satu satunye yang aku ade untuk makan malam nanti bawah meje tempat awek blonde dengan mamat giant td tuh berasmara dana..mamat giant tadi tuh pun dengan muke tak puas hati bersuare,"ngape ko?kite kenal keh?"memang time tuh kalo aku nak sound die,bawak masuk mahkamah sekali pun kompom aku kalah..berbekalkan muke comel yang aku ade ni pun terus aku susun ayat bahasa melayu A+ punye,"tak bang,bukan ape..nak bagitahu tuh ade duit abang jatuh bawah meje tadi..takut nanti tak cukup duit pulak kalau pergi dating dating candle light dinner ngan awek abang tu..haa,pasal abang tersiku kepale saye tadi tuh takpelah,saya dah maapkan"sempat jugaklah aku sindir sindir mamat giant tu..muke mamat giant tuh pun aku tengok ade unsur unsur tak puas hati..macam kene sumpah aku hari tu..lepas jeh die ngan awek die tuh kate terime kasih,aku terus kemas kemas semua barang aku,terus blah balik rumah..


ade sesape leh bagi tahu aku macam mane aku nak dapatkan balik sepuluh hinggit aku ni??

6 comments:

niesasukasuki said... [mantul tipuan ini]

hah kalau aku pon aku sindir gak.hahaaa..

ieman said... [mantul tipuan ini]

ahaha..sikap terpuji tuh

hanis said... [mantul tipuan ini]

aha..
lain kali die tya knl ke x..ckp je..
pnh nmpk kt zoo.haha..

ieman said... [mantul tipuan ini]

takpon lam citer doraemon kan..ahaha

Namee Roslan said... [mantul tipuan ini]

gulp..bongek .ahah. entry cerita kelakar.

ieman said... [mantul tipuan ini]

sepuluh hinggit tu..memang klakar r sesaje je giant dpt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...