I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 8, 2011

DoTa

Pepagi suboh lagi puan ibu dah mengcalling calling kejot aku bangun semayang suboh..bukannye puan ibu tu tak ade benda lain nak dibuat..tapi anak die ni haa yang tahap payah nak bangun paginye tu dah tahap dewa..kalau tak dikejot tuh mahu petang nak ke senje baru bangunnye..tak sampai lime minit pastuh kompom puan ibu call lagi..die tahu anak die ni sekali kejut mesti lelap baliknye..perghh,macam macamnye seorang puan ibu tuh sanggup buat untuk aku..tapi korang takleyh la nak puan ibu aku tuh,kalau nak jugak buat request masok minang dulu..


++++++++++++++++++


Setel semua semua,macam biase aku pergi kelas..dalam kelas pulak tak sampai setengah jam kompom aku bosan..bukan ape,sebab aku tahu due tige hari lepas tu baru aku paham punyelah..dah macam tuh,mule lah aku buat perangai yang bukan bukan,nyanyilah,tidurlah,ngajilah..cume ngorat lecturer je aku belom cuba lagi..next time kot..bukak tutup bukak tutup mulut aku ni menguap tetibe jeh kelas dah habis..time ni lah semua kengkawan aku yang berdota akan melampiaskan nafsu diorang ni dekat lab yang dah macam cyber cafe ni..dan time ni lah otak aku akan perlahan lahan berhenti berfungsi sebab aku memang tak tahu ape ape pasal dota..


++++++++++++++++++


Rase macam ketinggalan zaman giler bile aku tak tahu macam mane nak gerakkan pon hero hero yang ade dalam dota ni..ok,korang nak kate aku nobe,kuno dan ape lagi??bukan aku tak nak amek tahu pasal dota ni..tapi setan yang bawak fahaman dota ni belum cukup kuat untuk tarik aku..bosan punye bosan aku pon terfikir nak kongsi ape yang aku rase indahnye dota ni..nilai lah yeaa..


++++++++++++++++++


Bagi sesape yang ade rase nak diet,turunkan berat badan tuh amalkanlah gaya hidup 2D ni,Dota dan Don’t stop..aku boleh jamin bile tengah berdota tu ko takkan tertarik untuk tinggalkan dota tu semata mata untuk pergi makan walaupun ade kawan kau tawarkan untuk belanje ko makan..silap silap kawan kau pun tak ade yang teringin nak ajak kau pergi makan..habis main,penat kalah,kompom lagi lah korang tak ade nafsu nak makan dah..


+++++++++++++++++


Korang jugak berpeluang besar untuk clash dengan awek korang yang stock model tuh..bile banyak sangat mase kau kongsi dengan dota tu kompom kompom lah awek kau akan bengang giler tahap P.hD..time tu kalau sanggup merenangi lautan api pun dah macam sia sia jeh..sebab pakwe baru awek korang tu nanti akan berjanji takkan belajar pun dota tuh,macam aku..itu jam baru lah kene idup korang dengan maksud DOTA tu,Dunia Orang Takde Awek..


+++++++++++++++++


Bagi yang dah menyampah sangat dengan hidup yang Allah bagi pun dah tak payah susah cari dadah,beli mahal mahal..download jeh dota ni pastu mainlah sampai ajal tu sampai..kompom tak ingat semua masalah dah time main tu..bohonglah kalau ade yang kate tak jumpe dota ni..paling bangsat pun mesti ade jual punye dekat pasar pasar malam..bukan boleyh hilangkan masalah jeh,duit pon jimat,kawan kawan baru pon boleyh jumpe..soo watdafaking shitshit fly dengan dadah tu..polis pun tak banyak keje nanti..silap silap boleh lepak sama sama dengan komuniti dota korang ni,berdota,bergarena sama sama..


++++++++++++++++


Nak bagi alasan pun senang lepas ni..lambat datang kerja ke,tak masuk kelas ke..bagi yang selalu balik kerje lambat(untuk golongan golongan yang curang) tak payah susah susah nak pikir alasan macam meetinglah..nanti kalau si isteri tu sibuk pulak tanye meeting dengan dato’ mane,projek ape,tender berapa juta,bahagian die dapat sebagai isteri berape,bla bla bla..kan susah..bagi alasan dota je senang..dengan tahap menyampahnye isteri korang korang tu nanti,kompom tak ade soalan susulan lagi..tenang jiwa,dah boleh tidur lena..


++++++++++++++++


Part yang paling best korang boleh pukul,gaduh dengan kengkawan korang yang korang da lame tak puas hati tanpe ade rase bersalah sikit pun..contohnye kawan korang ni da rampas awek korang..time tu korang nak pukul pun kompom korang terpikir yang baru awek je pun,belom isteri..korang pun bukan hensem,kaye dan bla bla bla..belum tentu awek tu nak balik kat korang kan?ni lah masenye dota berjasa..carik je salah die sikit time tengah berdota tu,pastu tibailah sampai lunyai..die tak berani lawan punye..mule mule sebab die tahu ape salah die..then dota kan main de kumpulan..nak mati lah kalau balas balik..


++++++++++++++++


Tak bestnye dota ni sampai tulis entry pasal dota ni pun rase bosan giler..nanti nantilah sambung dengan game lain pulak...


p/s:kawan aku B.I dapat A+ dalam spm sebab main dota..ngee

7 comments:

hanis said... [mantul tipuan ini]

ramai sungguh gile main bnde ni..haha.

ieman said... [mantul tipuan ini]

berhantu lak

Ronaldmohoni said... [mantul tipuan ini]

serius, aku tak main dota.

ieman said... [mantul tipuan ini]

nal..siyez dota tabest..ahaha

Pandamo said... [mantul tipuan ini]

nice dota!~ used to play dota~ but right now i prefer to play League of legends~

btw, just blog walking your blog ~

nice site~

htttp://hightechpandamond.blogspot.com

baca dan senyum said... [mantul tipuan ini]

dwarven sniper, add on vanguard dan lain2 hehe

DotA the best

iemanizam said... [mantul tipuan ini]

@baca dan senyum

Lol..dota freak..aha..juz kddng

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...