I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, March 11, 2011

aku cerita pasal awek

There are 19 things I would like you to know.

I'll send you 99 stars to brighten your day.
Remember the 19 things and take care of those 99 stars.
Thank you for today. :)
Iheartyou.

p/s: You made my heart skip a beat. :)


sedapkan ayat ni..ni aku ambik dari blog die..test r tengok..lagu blog pon leyh tahan..hee

ni lah owner of the blog..nak try??tak dapat der jack!!!!

=====================


ok..abis pasal tu..ape aku nak cerite?haaa,alang alang dekat atas tu da gambar awek ape lah salahnye kalau aku cerite pasal awek kan..awek ni bukannye kuih ke tisu ke yang boleh dibuat sesuka hati..tapi awek awek ni lah yang selalunye buat ikut sesuka hati diorang..awek ni selalunye suke buat something yang sekali dia buat,ade respond yang menghairahkan menggalakkan dari golongan golongan pakwe atau lelaki macam aku ni..boleh korang bayangkan perempuan pakai singlet dengan tudung,kene pulak lepas tu pakai seluar jeans ketat stok rockers zaman tok kadok punye style dulu..lepas tu baik punye tonggek atas motor bonceng belakang balak..aku kompom even korang failed semua paper start dari korang tadika dulu pun kompom korang akan tertanye ape function awek tu pakai tudung kan?jangan risau..segmen ni Dr Ieman ade jawapan..

untuk soalan 1st tu
jawapan : kebiasaannye awek awek ni memilih style rakyat rakyat pluto ni sebab rambut kerinting der,gaye afro,kalau bukak tudung karang kantoi dengan pulak dengan balaknye tuh..tak pasal pasal cerai talak tiga kan..

kenape pulak pakai tudung tapi yang lain macam haram tebukak bukak tetonjol tonjol?
jawapan : kalau kita ingat waktu zaman sekolah kechik kechik dulu cikgu cikgu kalau bagi motivasi selalunya mesti kate "awak semua tak boleyh takut,dunia ni satu tempat perlumbaan..jadi,sekolah ni tempat untuk awak semua belajar tonjolkan ape yang awak ade..supaye dah besar nanti awak semua tak ketinggalan kalau nak dibandingkan dengan orang orang yang lain"..nampak tak sekarang?bila dah dididik dari kechik macam mane jadinye?

kenape diorang pilih bonceng motor yang menyakitkan pinggang dan tak ade bumbung tu sedangkan diorang boleyh dapat mat kereta yang paling bangsat pun pakai kancil?
jawapan : sebabnye kalau naik kerete nak peluk peluk dan ber18sx tu susah sikit..kalau sambil kereta gerak nak berpeluk peluk,kan pelik je posisinye..silap silap excident..naik motor ni memang peluk atas dasar keselamatan..soo,sambil menyelam tenggelam lah..peratusan kene ngata dan maki pun kurang..


======================


awek ni kalau jenis yang high profile pun dasat jugak..anak anak dato' ke tan sri ke,CEO ke..yang sewaktu dengannye lah..biase kite dengar jinak jinak merpatikan..ni jinak jinak lembu korban..sebabnye biase lembu korban ni kalau jinak je mesti ade sebab,sebabnye tak lain tak bukan nak mintak postpone tarikh kene korban tu..lebih kuranglah..untuk lelaki lelaki macam aku ni yang takde ape ape sangat memang tak payah risaulah..diorang biase carik lelaki yang same standard macam diorang,,untuk perkembangan kewangan katenye..tapi kalau untuk carik kambing hitam atau dalam bahase mudahnye pak sanggup baru diorang carik yang low low macam aku..senang nak tipu kot diorang rase..


=====================


hebatnye golongan golongan awek ni pulak bile sekali diorang ni dah setia kompom diorang akan setia jugak walau tsunami macam kat jepun tu yang datang untuk uji kesetiaan diorang tu..part ni lah yang selalunye kaum kaum adam ni suka amek kesempatan..last lastnye baru couple dah idup macam suami isteri..tak lama lepas tu dapat lah tengok dekat surat surat khabar kosmo ke,metro ke,headernye "anak kau mati di tong sampah","kau bogel di tangkap khalwat".kan sumbang je bunyiknye tu..


=====================


tapi tak kesahlah awek ke pakwe ke..macam mane pun rupanye..laki dan perempuan memang ditakdirkan untuk bersama..lelaki sebagai pelindung,perempuan sebagai pengkandung..


pengkandung

                                                                    
pelindung

p/s: credit to nur irda syahira

2 comments:

Irda Syahira™ said... [mantul tipuan ini]

awwwww, ini rupanye. tq. :)

penceritaan yg menarik. :)

ieman said... [mantul tipuan ini]

tq kat irda gak..ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...