I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, March 29, 2011

kuliah maghrib penglipur lara : siri musuh islam

ASSALAMUALAIKUM..


sejujurnya aku bukanlah insan yang baik..aku sering melakukan kesilapan lebih dari kebaikan..


memang kita boleh kata kita cuma manusia yang sering melakukan kesilapan, tetapi mengapa kita sering untuk tidak mahu berubah kearah kesyurgaan??


waaallaaweeiiyy...
amacam intro? boleh ikut tak ni??

=======================

kalau boleh kita teruskan..

aku pernah dengar ade seorang brother ni cakap dekat aku walau sejahil mane pun seorang umat islam tu die tetap akan ade rase bersalah untuk menghina nabi, agama, dan Allah S.W.T

mungkin betul dan mungkin tidak..

=======================

tapi kali ni tak ade kene mengene dengan umat islam..

aku sendiri tak percaya sebenarnya dengan ape yang aku tengok


inilah wanita yang membuat musuh dengan kita umat islam, jasmine selalu sepi
die ni berkerakyatan indonesia..dan mengikut rantainye, die ni kristian

kita teruskan

=======================


herghh, tak sanggup nak teruskan..saksikanlah sendiri..
mungkin wanita ini kekurangan kasih sayang

=======================

bukanlah berniat menimbulkan pergaduhan..tetapi mari kita fikirkan

'siapakah yang akan tampil membela nabi Muhammad S.A.W junjungan kita'

'sanggupkah kita menanggung seperti ini lagi??'

mari kita sama sama renungkan..insyaallah..

13 comments:

Tuan Muda Naim said... [mantul tipuan ini]

orang indon mmg la..buat benda x guna otak+hati

Alia Natasha said... [mantul tipuan ini]

ya allah , mintak2 allah bagi hidayah kat dia cepat ;(

gadis oren said... [mantul tipuan ini]

erk , astaghfirullahalazim , xsanggup nk tgok . neraka jahanam la tempat bg org mcm nie .

Noraien said... [mantul tipuan ini]

astagfirullah halazim..nape la cetek cgt akal pmpuan nie..sedih bile dye hina RASULULLAH.. :(

yad'z said... [mantul tipuan ini]

astagfirullah hal azim... subhanallah... ni kalau buat report, die kene nie....

Nurul Afifah said... [mantul tipuan ini]

serius bnyk kes mcm ni..tp still x bnyk yg amek langkah sepatutnya..apa guna kerajaan kita ni ntah..sikit paduli pasal politik je.!

ieman said... [mantul tipuan ini]

ahaha..burukkan indon jaa kan..

die kristian lah alia

mmg ke nerake lah kalo dah salib kat leher tu

semua sedeyhkan..report pun FB tu kapir yang punya..indon lak republik

pasal politik dpt duit..wat keje amal tade duit

husna mukhtar said... [mantul tipuan ini]

waddekatak puru? grr

ieman said... [mantul tipuan ini]

katak puru pun lagi mulia lah!!heee

hawiz said... [mantul tipuan ini]

ya allah.....kesian..

Nurnadrah said... [mantul tipuan ini]

ade lagi sorang,tp kerakyatan msia, danny danial name nyer..asyik nak persoal kn ttg hadith dan nabi..Subhanallah

ieman said... [mantul tipuan ini]

ramailah nurnadrah kan..nak kiamat dah dunia ni kan..yg islam pun ramai

fyenaz thesukasuki fLurrygurL said... [mantul tipuan ini]

hmm .. tu bukan pix dy tu .. mb dy guna pix orang lain kot .. cos ada lagi fb yang sama tp lain gambar ... :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...