I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, March 27, 2011

SAHABAT

aku nak bagi salam ni..

assalamualaikum!!!

jawab r yea mane mane yang islam tu..

=======================

aku tengah menangis ketika menulis entry untuk kali ni..aku sure semua korang korang ade sahabat kan??

so am i - * maaaak ai, tak mak you tak mak kau, speaking ni!! bi pun cukup cukup makan jaa, ade hati *

=======================

okaylah, kali ni aku tak mau cetak entry panjang panjang melebar sampai membuatkan ade yang lebar mulut nanti sound aku macam ni

"entry panjang sangat tu der..naik sembelit aku nak ngejenye"


"apelah hang ni!! entry panjang panjang, hang hengat hang tu brother zack ka??"

aku pun tak nak la sampai ade yang sanggup berkorban sampai macam ni sekali untuk aku

"perghh, kalau lagi dua line tak habis jugak entry kau ni punya cerita memang aku bakar komputer aku ni"


"arghh, nasib baik duduk kat apartment ni kita tingkat bawah sekali..kalau tak memang aku lagi sanggup terjun bangunan ni daripada lepak bace entry entry ko"


"wahhh, em hai ya ma!! blog ape lah ni shial?? ko ambik lah duit sejuta ni doh, pastu ko tutup blog ko ni!!"


=======================

tajuk pun dah sahabat kan? mestilah pasal sahabat..


tengok lah ni..video ni menceritakan segala galanya..



p/s : credit to youtube..
     : sori kalau terbuat sesape nanges

8 comments:

zuk zuhaiza said... [mantul tipuan ini]

thanks pollo.
nak hadiah eh, bak sini no fon,eh,emel, eh, no acount bank..huhu

nak bank in duit sebanyak rm0.505.

hehe

hawiz said... [mantul tipuan ini]

huhu...ko naper??

ieman said... [mantul tipuan ini]

aha..ape yg knape hawiz??

siyez ke zuk zuhaiza??

n!cK said... [mantul tipuan ini]

adess..bertabahlah~~

atiEy_[azHa] said... [mantul tipuan ini]

haha ! suka entri ni . thumbs up !

Alia Natasha said... [mantul tipuan ini]

Tumbs Up :) first time comment kat sini ! Woahh !

ieman said... [mantul tipuan ini]

kenape gelak atiey??sob sob *poyo

sedyh en n!ck?

alia 'dtg hari hari' baru 1st time kumen en?aha

diyan said... [mantul tipuan ini]

ieman , cuba tengok boleh x nak kumen ?
yang linkkan entry sahabat dengan yana punya tuh mmcm mana? yana x pahm :[

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...